2009. november 10., kedd

Mit csinál Gyurcsány és Bajnai este, négyszemközt? Tényleg, mit?

Az eredeti bejegyzés:
Szegedi Gondolat - Közéleti, kulturális magazin

Rendszeresek a négyszemközti találkozók Bajnai Gordon jelenlegi és Gyurcsány Ferenc korábbi miniszterelnök között, legutóbb otthonában látogatta meg késő este Bajnai Gyurcsányt – írja a Blikk. A kormányszóvivő megerősítette a találkozások tényét, szerinte külpolitikáról és nemzetközi ügyekről szoktak beszélgetni.

Hát igen! Én ezt el is hiszem! Sőt! Továbbmegyek! Én tudom, mit szokott csinálni Bajnai György Gordon és Gyurcsány Ferenc az éjszaka leple alatt, miután kiküldték a szobából a nőket!

Seggre-pacsit játszanak!

Mert ők ilyen kis játékosak ám!
Belpolitikáról, üzletről dehogy esik ott szó!
Biztos nem mondja Gyurcsány:- Te Gordon! Ezt elkúrtad! Túl lassan pislogtál múltkor, amikor a Sukorói botrányberuházásról kérdeztek! Legközelebb jobban figyelj oda!

Gordon erre nem pirul el, mert ugyebár nem mondja igazából neki ezt a Feri, nem pislog szégyenlősen,és nem mondja szerényen:-Bocsi Feri!

Nem, mert csakis kizárólag külpolitikáról meg nemzetközi ügyekről beszélnek, plusz seggre-pacsi!

Esetleg feljön a szó valamelyik fogadásról, hogy ki mit evett, milyen volt az idő, ki milyen ruhát viselt, és hogy állt rajta, de belpolitika meg üzlet, az nuku!

Van erre egy mondás, rossz az aki rosszra gondol!

Mi tudjuk, a mi Ferink meg Kordonunk, akarom mondani Gordonunk talpig becsületesek, és híresek igazmondásukról!

Az Igazmondó juhászlegény Kis Miska Igazságbeszéd Ferenc mellett!

Ugyebár Szollár Domokos kormányszóvivő is megerősítette, hogy a két politikus rendszeresen találkozik, és külpolitikáról és nemzetközi ügyekről beszélgetnek.

Őneki meg még jobban elhiszek mindent, és örülök, hogy lyuk van a fenekemen, mert a Ferihegyi sztrájk óta tudjuk, ennek örülni kell.

Szerintem holnapra az is kiderül,csak az aljas ellenzék és fasiszta követői nem értik miről van szó, és megszólal majd Nyakó Pityu is, mélyen a kamerába nézve a márkás szemüvegével, mely párás lesz Lendvai Ildikó leheletétől,mert persze ő is ott lesz,Pityuka nyakába lihegve, és mély orgánumú hangján ezt mondja majd:- Orbán Viktor!

Erre Lendvai elsápad, Párttagkönyvéhez kap, és elhatárolódik.


Ebből egyből tudni fogja a tisztelt publikum, már megint ki tehet mindenről, ki áll a háttérben, és a show folytatódik tovább, csak a publikum kicsit mintha ma fáradtabb, ingerlékenyebb lenne.

Lehet nem hitelesek a szereplők?

Én nem tudom, de én nagyon unom már ezt a darabot!

Kőfalusi Richárd

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése